Verkoop

De verkoop van onze producten gebeurt bij een groot aantal zorgvuldig geselecteerde winkels, supermarkten, slijterijen en speciaalzaken in de regio.

Een toenemend aantal regionale restaurants en partycentra weten hun gasten met het Doesburger Eng Speciaal bier te verwennen.  Gewoon er om vragen. Wij stoppen ons reclamebudget liever in de kwaliteit van ons product en dus niet in die geldverslindende campagnes en attributen die u van gevestigde merken kent.

Op de Doesburger Eng (tussen Ede en Lunteren) zijn onze producten verkrijgbaar bij zorgboerderij In Goede Aarde, Kaasboerderij Brandrood  en Boerderijwinkel ’t Doesburger Erf.  Adres en openingstijden krijgt u op aanvraag via email toegestuurd.

Aan zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid hun bestelling via RETAIL-BESTEL aan ons door te geven. De ontvangst van de bestelling wordt bevestigd. Gratis bezorging is mogelijk -mits het bedrag van de bestelling meer is dan ∈ 25- en de aflevering valt  binnen de postcodegebieden <67xx>. Voor bezorging daarbuiten en bij kleinere bestelomvang geven we u graag afzonderlijk de voorwaarden door.

De kwaliteit en herkomst van onze producten verplichten ons om u als goede relatie periodiek te bezoeken. Uw vragen en opmerkingen zijn van onschatbare betekenis voor kwaliteitsborging en ontwikkeling van nieuwe producten.